Avoinna 24h | K-kauppa ma-to 6.00 - 21.00, pe 6.00-22.00, la 8.00-22.00, su 8.00-21.00

Linnatuuli | Neste K-kauppa | Lounas
Neste k linnatuuli on vuoden taukopaikka 2018

Palkitsemistilaisuudessa päätoimittaja Isko Uusimäki (vas), ravintolatyöntekijä Elise Jarho, puheenjohtaja Tomi Vasiljev, kauppias Seppo Lauer ja Timo Rinnekari.

Tilausajokuljettajat ry on valinnut vuoden 2018 taukopaikaksi Neste K Linnatuulen. Linnatuuli sijaitsee Janakkalan Tervakoskella Helsinki-Tampere-moottoritien puolessa välissä. Arkkitehtuuri tekee siitä ainutlaatuisen, sillä asema on rakennettu moottoritien päälle. Se avattiin samaan aikaan uuden moottoritien kanssa syksyllä 1992. Siitä lähtien se on palvellut asiakkaita ja ollut bussiryhmien suosiossa.

Monipuolista palvelua hienoissa puitteissa

Linnatuuli sijaitsee erittäin vilkkaalla tieosuudella, virallisella levähdysalueella. Pihaan ajetaan suoraan moottoritien rampilta. Busseille on paikkoja aivan sisäänkäynnin vieressä ja parkkiruutuja löytyy pidempää taukoa varten. Asemalta löytyy Nesteen polttoaineet, myös raskaalle kalustolle sekä sähköautojen latauspisteet.

Ravintolamaailmassa on Hesburger, Subway, kahvila-ravintolapalvelut anniskeluoikeuksineen ja buffet-lounaineen. A´la carte-listalta löytyy herkkuja joka makuun. K-kaupassa on normaalit valikoimat ja maksuvalmiudessa auttaa Otto-automaatti. WC-tiloja löytyy molemmilta puolilta. Kuljettajat arvostavat hyvää taukotilaa, jossa on valmiina pientä purtavaa ja omat wc-tilat.

Seppo Lauer on ollut kauppiaana kesäkuusta 2009 ja konseptiuudistus toi uuden raikkaan ilmeen 2017. – bussiryhmät ovat merkittävä asiakasryhmä ja yhteistyö ryhmien ja kuljettajien kanssa on toiminut erinomaisesti, kiittelee Seppo Lauer.

Tilausajokuljettajat ry on vuonna 1990 perustettu matkailuliikenteen ammattilaisten yhdistys, johon kuuluu noin 1300 jäsentä. Kuljettajat ovat aivan asiakaspinnassa ja saavat asiakkailtaan suoraa palautetta taukopaikoista. He ovat myös todellisia tienvarsipalvelujen suurkuluttajia ja monesti iso osa aterioista nautitaan juuri näissä ravintoloissa. Valinnassa korostuvat palvelun laatu, liikennejärjestelyt ja soveltuvuus bussiryhmille. Yhdistys valitsee joka vuosi Vuoden Taukopaikan jäsenistöltä tulleiden palautteiden pohjalta.

Lounas

Perjantai 19.07.2024

  • Porkkanasosekeitto (G,L)
  • Broilerin nuijat & majoneesikastike (G,L)
  • Pippurinen possukastike (G,L)
Tulevat päivät